Медицинска сестра в хоспис описа феномен, който се случва на хората,

...
Медицинска сестра в хоспис описа феномен, който се случва на хората,
Коментари Харесай

Медицинска сестра говори за „феномен преди смъртта

Медицинска сестра в хоспис описа " феномен ", който се случва на хората, преди да починат. Подробности бяха споделени от BirminghamLive.

Джули Макфадън сподели, че е претърпяла " феномена " през цялата си кариера. Работила е в палиативни и интензивни отделения и това провокира прочувствени реакции у хората. Неочакваното събитие беше доказано и от тези, които съумяха да се върнат към живота за малко след гибелта. Те споделиха, че в този миг ги е обзело възприятие на мир и успокоение.

„ Това е нещо, което се случва по време на процеса на гибел и умиране, което медицинските експерти, като мен, не могат да обяснят “, сподели Макфадън.

Когато някой в действителност е болен и почине в границите на няколко дни, пациентът може ненадейно да стане „ по-добър “, сподели тя.

„ Това може да се прояви по разнообразни способи, само че постоянно те ненадейно ядат, ненадейно стартират да приказват, може би даже да вървят “, сподели здравната сестра.

Хората стартират да се държат както преди заболяването. По-специално, те могат да се смеят и да се майтапят.

„ Но тогава те нормално умират в границите на няколко дни по-късно, от време на време даже тази нощ. И това се случва с може би една трета от нашите пациенти в приюта, тъй че се случва много постоянно “, сподели Макфадън.

Тя изясни, че лекарите се пробват да предупредят околните за това „ събитие “ авансово. Ако околните не знаят за това събитие, може да се почувстват опустошени след непредвидена гибел.

Друга здравна сестра сподели, че вижда това като метод на природата да даде на пациентите време да се сбогуват със фамилията, да се насладят на последните си дни или да изпълнят поръчките си.

" Да! Съпругът ми се качи на косачка и окоси " Обичам те " на тревата. Той умря 3 дни по-късно ", показа жена, станала очевидец на този " феномен ".
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР